07 11 frase pau casals 03 webL'Associació Musical Pau Casals del Vendrell i la Fundació Pau Casals han establert un acord de col·laboració amb l'entitat CIT (Comerç del Vendrell) per tal de dur a terme un projecte que té com a finalitat incrementar la presència del pensament del Mestre a la seva vila nadiua, especialment la seva defensa dels valors democràtics, la cultura del respecte per la dignitat de les persones i la cerca de la pau.

 

Una quarantena d’establiments del Vendrell s'han adherit a aquest projecte i aquesta setmana rebran la visita d'un tècnic que els posarà una frase signada per Pau Casals amb lletres de color blanc sobre un vinil que se situarà a cada aparador. Avui al matí s’ha iniciat aquesta tasca en una de les finestres de l’Ajuntament del Vendrell.

 

L'objectiu és que el dia de la inauguració del Festival Internacional Pau Casals 2019, que serà aquest dissabte 13 de juliol, tots els comerços puguin mostrar les frases com a reivindicació del pensament del Mestre. Aquestes frases es podran conservar durant l'any 2020, any en què el Vendrell serà Capital de la Cultura Catalana.

Amb aquest projecte, l’Associació Musical Pau Casals té la voluntat d’aconseguir que “entre tots, es reivindiqui i es projecti la figura de Pau Casals com a referent internacional dels drets humans i de la pau”.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha felicitat l’Associació Musical Pau Casals i ha agraït la col·laboració del CIT (Comerç del Vendrell) per dur a terme la inicativa d’omplir la vila de frases de Pau Casals, “que va ser un gran músic, però també un gran humanista que no va oblidar mai el Vendrell”.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell