07 09 expo naturalis webAquest divendres dia 12 de juliol, el Museu Deu inaugura l’exposició temporal de l’artista visual Sergi Quiñonero, que sota el títol “Naturalis” mostra tot un conjunt de treballs plàstics desenvolupats amb elements i materials provinents de la natura o que la representen.

 

La majoria de peces que es mostren a la sala soterrani del Museu Deu són de factura recent, obres que exemplifiquen que el divorci entre l’ésser humà i la natura porta a una pèrdua de contacte de la persona amb la seva pròpia naturalesa.

 

Sergi Quiñonero (Barcelona, 1968) és llicenciat en Psicologia i Eucador Social, estudis que ha complementat amb els de dibuix i pintura, instal·lació, expressió artística i poesia visual. L’any 1993 va fundar Acam (Associació Cultural d’Acció Minúscula). Ha estat editor de les revistes Lletra minúscula, 7 formes i Euphorbia Pulcherrima. Coordina i exerceix com a curador de les convocatòries de Land art.

Ha realitzat nombroses exposicions individuals de la seva obra gràfica i objectual en espais diversos, així com també ha participat en mostres col·lectives nacionals i internacionals com ara la Mostra Sinedie XIV. FabLab Umea University (Suècia), Constelaciones. Poesía experimental en España (1963-2016) al Centro de Creación Contemporánea de Andalucía (Córdoba), i a la Biennal d’Art 2017 al Museu d’Art Modern de Tarragona, entre d’altres.

La mostra s’inaugurarà a les 20 h amb una acció poètica a càrrec de l’artista i es podrà visitar fins al 29 de setembre.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell