07 10 mulla t 2018 webEl diumenge 14 de juliol, la piscina de l’avinguda del Camp d’Esports i la piscina descoberta del Club de Tennis tindrà lloc la jornada solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple.

 

El Mulla’t és l’esdeveniment que més ha donat a conèixer l’esclerosi múltiple. El seu objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la solidaritat cap a les 9.000 persones que tenen aquesta malaltia a Catalunya mullant-se en les piscines que participen a la campanya. 

 

Cada any, el Mulla’t centra els seus esforços en donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb l’esclerosi múltiple. Aquest any, el Mulla’t té l’objectiu de donar visibilitat als símptomes invisibles de l’esclerosi múltiple que afecten a la qualitat de vida, com la fatiga, el dolor, la  tristesa o els problemes sexuals.

Les persones amb esclerosi múltiple veuen com sovint les persones no coneixen la seva malaltia i reaccionen amb incredulitat atès els símptomes invisibles. Des de la Fundació Esclerosi Múltiple, es creu que donar a conèixer la malaltia és fonamental per aconseguir la comprensió social i la solidaritat envers l’esclerosi múltiple.

A Catalunya, més de 600 piscines participen al Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, les quals tenen en comú el salt conjunt a l’aigua en el qual està previst que hi participin més de 100.000 persones. Al Vendrell tindrà lloc a les 12 h.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell