07 04 Demostració maquina dual neteja viaria 01 webUn dels serveis fonamentals d’un municipi és la neteja viària, que és un dels que s’han de renovar el seu contracte. És un dels serveis que durant la crisi es va haver d’ajustar i ara tocar actualitzar-lo per revertir aquests ajustos.

 

En aquest sentit, properament es presentarà el plec de condicions tècniques per poder convocar el nou concurs d’aquest servei i ara s’estan fent unes proves per acabar de deinifir-lo.

 

I una de les propostes que s’ha fet des de l’equip tècnic de l’Ajuntament del Vendrell és la incorporació de la neteja dual amb la combinació de mànegues d’aigua i la màquina escombradora. Per una qüestió d’eficiència, aquesta màquina dual permet netejar més metres de voreres i calçada amb menys temps.

Acompanyat pel regidor de Neteja de carrers, Alfons Herrera, l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha assistit a la prova d’aquest sistema dual de neteja viària que s’ha fet avui al matí, a la Rambla, i ha posat de relleu que “ara és l’hora de provar i d’avaluar nous sistemes per concretar les condicions tècniques per a la renovació d’un dels contractes més importants de l’Ajuntament, per la quantia econòmica i també per la qualitat de vida que genera una neteja viària com cal”.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell