07 01 imatge xarxa barris webAquest 2019 s’han introduït moltes novetats en la campanya organitzada en xarxa per 30 municipis d’arreu de Catalunya i coordinada per l’Ajuntament del Vendrell. Un d’ells ha estat la creació del compte d’Instagram @xarxabarris i també, associat a aquest fet, un concurs.

 

Gràcies a la col·laboració de LE MERIDIEN RA BEACH HOTEL de Sant Salvador, cada mes, de juny a octubre, es farà un sorteig entre tots els comentaris rebuts al compte d’Instagram.

 

L’1 de juliol es va fer en directe, des de la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, i amb la presència del director de LE MERIDIEN RA BEACH HOTEL, Manuel Araujo, i del regidor de Participació Ciutadana, Christian Soriano, el sorteig corresponent al mes de juny. També va ser retransmès per Instagram.

En aquest cas, l’afortunada ha estat Miriam Villoria de Lleida, que ha guanyat un massatge relax + accés a l’spa (2h) a l’Hotel Ra. Al juliol, agost, setembre i octubre també es faran sortejos amb experiències diferents com a regal.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell