07 01 Sorteig Pla BarrisfLa 9a campanya “Barris antics. Compra i guanya” va viure ahir un nou capítol amb l’anunci dels dos comerços del Vendrell adherits a la campanya que han rebut més “M’agrada” al Facebook “Compra i guanya al Vendrell”. L’objectiu és premiar als comerciants, agraint la seva col·laboració amb aquesta campanya, i alhora, fomentar l’interès per participar-hi.

 

Les dues dinamitzadores de comerç, contractades per Pla d’Ocupació, han visitat en els últims mesos a totes les botigues del nucli antic per animar-les a adherir-se a la campanya, per lliurar el material necessari per participar i han fet una fotografia a cadascuna d’elles amb el cartell de la campanya que s’ha penjat al facebook de l’Ajuntament: compra i guanya al Vendrell.

 

Al Vendrell, 219 establiments (botigues i serveis) han participat a la campanya d’aquest 2019 (210 establiments al 2018). Al Facebook, s’han penjat 209 fotografies de 219 establiments. L’any passat, a l’edició d’aquesta iniciativa va guanyar la botiga “Tao Tao” amb 19 “M’agrada”. Enguany, gràcies als regals tant atractius cedits per Le Medirien Ra beach Hotel, la participació ha crescut espectacularment. I és que les dues botigues afortunades podran gaudir d’experiències en aquest establiment. Així, el 1r premi guanya un massatge relax + accés a l’spa (2h) + dinar al restaurant Terraza del Mar (recentment inaugurat) i el 2n premi un massatge relax + accés a l’spa (2h).

Als dos establiments que han rebut més “M’agrada”, se’ls comunicarà que són els guanyadors i se’ls convocarà per dimecres 10 de juliol a les 13:30 hores per lliurar els premis en el local comercial del carrer de Sant Magí, 26, del Vendrell, on hi ha exposats tots els obsequis i experiències que es sortejaran el 4 de juliol entre tots els clients del barri antic que hagin omplert una butlleta durant el mes de juny.

En concret, els comerços guanyadors han estat:

1r premi NOELIA ESCRIBANO. Perruquers: 203 “M’agrades”

Pl. Nova, 10. El Vendrell

2n premi EL VESTIDOR. Roba i complements: 199 “M’agrades”

Carrer Quatre Fonts, 31. El Vendrell

 



©2019 Ajuntament del Vendrell