07 01 Christian balcó Festa MajorwUn any més, per la Festa Major s’obre el balcó de l’Ajuntament del Vendrell a tothom per gaudir, mitjançant un sorteig, de la cercavila de cultura popular i els castells del 26 de juliol.

Des d’avui dilluns 1 de juliol i fins al dia 22 de juliol (a les 24h), les persones interessades poden omplir el formulari que està penjat al web municipal (https://www.elvendrell.net/processos-participatius/per-festa-major-puja-al-balco) o bé omplir una butlleta al Servei de portes de l’Ajuntament del Vendrell, a l’Oficina de Turisme de Coma-ruga o al Centre d’Iniciatives i Turisme.

En concret, es sortegen 2 places, amb un acompanyant cadascuna. Totes les butlletes recollides i els formularis rebuts entraran en el sorteig que es celebrarà, en un acte públic, el dimarts 24 de juliol, a les 12.30 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell. Es trauran 2 butlletes guanyadores i 2 de reserva.

El resultat del sorteig es comunicarà a les persones guanyadores, les quals s'hauran de presentar el dia 26 de juliol a les 11.30 h a la porta de l'Ajuntament, per poder accedir al balcó.

L’any passat van participar 52 persones al sorteig. El regidor de Participació Ciutadana, Christian Soriano, ha animat a tots els vendrellencs i vendrellenques que vulguin viure alguns dels actes més significatius de la Festa major vendrellenca des d’una perspectiva diferent i especial a participar en el sorteig.



©2019 Ajuntament del Vendrell