06 28 41a Cursa Popular CartellEl proper diumenge 21 de juliol, a les 20 h, a la Rambla del Vendrell, tindrà lloc la sortida de la 41a Cursa Popular Vila del Vendrell, un esdeveniment esportiu festiu, lúdic i familiar que, alhora, té un vessant solidari, organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell i el Club d’atletisme Runners El Vendrell.

 

Amb un recorregut pel centre de la vila, hi haurà una cursa de 6 km (oberta a tothom), una de 3 km (per a nascuts del 2001 al 2005), una de 800 metres (per a nascuts del 2006 al 2009) i una de 400 metres (per a nascuts del 2010 en endavant). El recorregut serà el següent: la Rambla, c/ Sant Magí, c/ Estela, Av. Riera de la Bisbal, c/ Sant Jordi, c/ Roquetes, Av. Tancat de la Plana, Av. Baix Penedès, c/ Sant Xavier, c/ Roquetes, Pont de França, c/ Quatre Fonts, c/ Nou, c/ Font de la Menya, c/ Mar, c/ Trulls, c/ Peix, c/ Prat de la Riba, c/ Dr. Robert i la Rambla.

 

Les inscripcions són gratuïtes, però es podrà fer un donatiu mínim d’un euro per poder recaptar diners que es destinaran. Es poden fer fins al divendres 19 de juliol al web www.runnerselvendrell.cat i de forma presencial el mateix dia de la cursa.

Les places de la cursa de 6 km és limitada a 1.000 inscripcions.

Per a més informació: www.runnerselvendrell.cat

 



©2019 Ajuntament del Vendrell