06 25 cami romani 02 webEl passat divendres 21 de juny, l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, acompanyat per una representació de l’Agrupació Veïnal de les Platges i per regidors de l’actual mandat i de l’anterior, van fer una visita a les obres finalitzades d’arranjament del camí del Romaní que es van iniciar el passat 27 de maig.

 

S’ha adequat el carril de vianants que ha passat a tenir una amplada d’un metre i mig; s’ha asfaltat la calçada de cinc metres d’ample per al pas de vehicles en doble sentit de circulació; s’ha pintat la senyalització viària horitzontal, i s’ha anivellat amb sauló la part que delimita amb les Madrigueres. Sobre aquest últim espai, el regidor de Via Pública, Alfons Herrera, va explicar que “hi ha la previsió d’habilitar-hi un carril bici i estacionament en cordó en una propera actuació”.

 

D’altra banda, també s’ha aprofitat per resoldre l’acumulació d’aigua a la carretera que connecta el nucli de platja de Santa Salvador amb Calafell, que es produeix en episodis de pluja a l’alçada del camí del Romaní, amb una correcció dels nivells i del pendent per tal que es desaigüi més ràpidament cap al canal que desemboca a la platja.

Les obres les ha realitzat l’empresa RED DE OBRAS Y ASFALTADOS, S.L. amb un pressupost de 47.413,77 euros (IVA inclòs).

 



©2019 Ajuntament del Vendrell