06 18 Premis concurs AigüeswUn any més, els nens i nenes de 3r i 4t de primària de sis escoles del Vendrell, enguany més de 400, han participat en la 12a edició del Concurs Infantil de dibuix d’Aigües del Vendrell amb l'objectiu de posar en valor el treball diari que representa portar l'aigua des de la naturalesa fins a l'aixeta.

Ahir a la tarda, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, l’alcalde, Kenneth Martínez, va rebre els finalistes del concurs i les seves famílies per fer el lliurament de premis. Martínez els va agrair la participació i alhora va destacar “com n’és d’important que els més petits valorin que tenir aigua a casa no és senzill. Darrere del gest d'obrir l'aixeta, hi ha una important tasca perquè arribi a les nostres cases en òptimes condicions per al seu consum”. A l’acte també hi va ser present la regidora del govern Silvia Vaquero.

Els premis d’aquesta edició del concurs han estat una Tauleta Samsung 7” per al guanyador i 9 rellotges smartwatch per als finalistes. El guanyador i finalistes són els següents:

Guanyadora: Maria San Martin Fernández                        Escola Sagrat Cor

Finalistes:       Salma Hamdoum                                     Escola Teresina Martorell

                     Arwa Touil Boulrich Serfah                        Escola Teresina Martorell

                     Nora Haiboui                                           Escola Els Secallets

                     Izan Domínguez                                      Escola Àngels Garriga

                     Sergi Pérez Rodríguez                              Escola Àngels Garriga           

                     Hidaya Touri Zarrouk                                Escola Pau Casals

                     Mohamed Aoulad Zian                              Escola Pau Casals

                     Unai Almansa Gentile                                Escola Sagrat Cor

                     Almudena Menor Cantelar                         Escola Sagrat Cor

 

Amb l’objectiu de contribuir activament a la formació i conscienciació dels més petits, des de l’empresa del Servei Municipal d’Aigües s’organitza anualment quest concurs de dibuix, també es visita a totes les escoles del municipi per oferir formació sobre el cicle integral de l’aigua, el valor de l’aigua, el bon ús i l’aprenentatge mitjançant experiments. A més, s’ofereix a les escoles la possibilitat de dur a terme una visita a les instal·lacions, amb una sortida en què es pot recórrer la Mina, els Pous de la zona de Tomoví, les basses i el dipòsit. Una sortida que serveix per explicar als més petits l’origen de l’aigua, com es produïa l’extracció, com es produeix actualment, l’emmagatzematge, desinfecció i distribució de la mateixa.



©2019 Ajuntament del Vendrell