06 12 cartell colles lectura webUn estiu més, la Biblioteca Pública Terra Baixa torna a organitzar les Colles de la Lectura adreçades als infants amb l’objectiu d’oferir-los una activitat lúdica, plaent i engrescadora que ajudi a encomanar-los el gust per la lectura.

 

Com cada any, els participants es reparteixen en dos grups: la Colla Infantil (per a nens i nenes que hagin cursat 1r, 2n o 3r de primària) i la Colla Juvenil (per als qui hagin fet 4rt, 5è o 6è). En total, cadascun dels grups farà quatre sessions repartides entre el juliol i el setembre, sempre per la tarda i en horari a concretar, i per participar-hi caldrà assistir-hi a un mínim de 3.

 

Les dates són les següents:

- Colla Infantil: dies 2 i 16 de juliol, 20 d’agost i 3 de setembre (sempre en dimarts).

- Colla Juvenil: dies 3 i 17 de juliol, 21 d’agost i 4 de setembre (dimecres).

Totes les sessions seran diferents per tal d’oferir la màxima varietat. En són exemples “Experimentem amb els llibres” o “Ens emocionem amb els llibres”, i també s’hi inclou una sessió compartida entre infants i famílies.

El període d’inscripció ja ha començat i finalitza el dijous dia 27 de juny, i es pot fer presencial o telefònicament en horari de Biblioteca. El total de places per grup és de 20, i en cas que hi hagin més inscrits que places disponibles es procedirà a fer un sorteig entre els interessats el divendres dia 28 juny, a les 12 h.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell