06 03 recepcio erasmus 02 webAvui al migdia, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell, la primera tinent d'alcalde en funcions, Eva M. Serramià, ha fet una recepció a un grup de professores de diferents països que fan una estada al nostre municipi en el marc d'un intercanvi Erasmus plus, programa de la Comissió Europea en el qual hi participa l'institut Andreu Nin.

Les professores procedents de Finlàndia, Grècia, Polònia, Sardenya, Letònia i Islàndia han vingut acompanyades per la directora d'aquest institut, Susana Ecay, i altres membres del professorat del mateix centre. 

Eva M. Serramià els ha donat la benvinguda, els ha desitjat una bona estada al nostre municipi i els ha obsequiat amb una "Petita història de Pau Casals", català universal i fill il·lustre del Vendrell, en la seva edició en anglès.

A la recepció, també s'ha comptat amb la presència del director territorial d'Educació de la Generalitat de Catalunya, Jean-Marc Segarra, que ha destacat la importància d'aquest tipus d'intercanvis per al desenvolupament de coneixements i habilitats en matèria docent, per tal de posar-los en pràctica en l'educació i formació de l'alumnat amb l'objectiu de donar resposta als reptes socioeconòmics actuals.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell