01 festa bicicleta Brass The Gitano webLa 77a Festa de la Bicicleta del Vendrell es va celebrar el diumenge 2 de juny amb un miler participants i amb una recaptació de 345 euros de la campanya solidària "Pedalem junts per una mateixa causa" que, enguany, es destinava a l'Associació Afibromed, entitat que treballa per donar visibilitat a la fibromiàlgia i ajudar les persones afectades per aquesta malaltia.

 

Com a novetat, a part d’anar en bicicleta, enguany també s’hi va poder participar amb patinet, escúter o monopatí, sempre que no fossin elèctrics. D’aquesta manera, la Festa de la Bicicleta s’ha adaptat a altres modalitats de mobilitat sostenible que darrerament estan augmentant en el nombre d’usuaris.

 

La jornada va estar amenitzada musicalment per la banda Brass The Gitano.

Els premis van ser els següents:

Grup que ve de més lluny

Escola La Parellada de Santa Oliva

Grup més nombrós (no escoles)

Els Pastorets del Vendrell

Grup més nombrós

Escola Àngels Garriga, amb 135 participants

Grup més divertit i original

1r Escola La Parellada de Santa Oliva

2n Escola Bressol Mestral

Bicicleta més original

El Dibuixant del Penedès

Carrosses

1r Els Pastorets

2n Col·legi Sagrat Cor

3r Escola Àngels Garriga

4t Escola Marta Mata

5è Escola Bressol Mestral

D’altra banda, es van realitzar diversos actes previs organitzats per la Regidoria de Festes, el Club Open Natura i l’Agrupació de Cultura Popular L’Embarcada, com la 12a Pedalada nocturna i una gimcana familiar. En definitiva, ha estat un cap de setmana que ha anat sobre rodes amb un ampli programa d’activitats familiars, saludables i divertides.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell