05 29 Hola Familia elVendrell webS’han programat tota una sèrie d’activitats per gaudir en família d’una estada al Vendrell i les seves platges (Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs) el cap de setmana del 7 al 9 de juny.

 

Catalunya aposta pel turisme familiar amb la gran acció promocional “Catalunya, Hola Família”, sota la qual s’ofereix un cap de setmana, del 7 al 9 de juny, amb prop de 200 activitats lúdiques i culturals per gaudir en família. En la primera edició, gairebé de 12.000 nens i nenes amb les seves famílies van participar en l'edició 2018 d’aquesta acció impulsada per l'Agència Catalana de Turisme.

 

Els allotjaments ofereixen dues nits al preu d’una (divendres i dissabte) per incentivar les reserves de les famílies durant aquest cap de setmana. Pel que fa a les activitats programades, seran gratuïtes o bé amb descomptes del 50%.

A la demarcació tarragonina hi participen set destinacions turístiques, entre les quals hi ha el Vendrell i les seves platges (Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs) i 33 empreses i equipaments turístics familiars, i s’han programat prop de 70 activitats. Al web catalunya.com es pot consultar tota la informació sobre el “Catalunya, Hola Família!”


App per “caçar” éssers màgics

Amb el tema escollit “Viu una experiència de llegenda”, el “Catalunya Hola Família!” vol fer èmfasi en la història i la mitologia del territori. En aquest sentit, l’App “Llegendes en família” permetrà a les famílies buscar i “caçar” els éssers màgics creats per a l’ocasió que s’amagaran en boscos, platges, places i parcs de les diferents destinacions familiars catalanes certificades.

Seguint el criteri i l’assessorament de l’expert en mitologia catalana Joan de Déu Prats, cada una de les destinacions té assignat un ésser màgic amb un lligam al territori. Al Vendrell, les famílies poden “caçar” el drac El Caramot.

A través de l’App també es pot consultar la informació sobre les 200 activitats programades. L’any passat, l’App va tenir més de 1.500 descàrregues i més de 4.000 obertures. El rati durant el moment de màxim ús va ser de 3/4 obertures per minut i va obtenir una valoració de 4,6 (sobre 5).

 



©2019 Ajuntament del Vendrell