Dia poesia BibliotecawLa Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell ha fet públic un variat programa d’activitats per al mes de juny que inclou tertúlies, activitats infantils, audicions musicals i altres interessants propostes destinades tant al públic adult com als més petits.

Per als infants

En el cas dels infants, el dilluns dia 3, a les 18.00 hores, se celebrarà una sessió de l’Hora del Conte en Anglès, destinada als infants entre els 3 i els 6 anys. Sota el títol “The Gruffalo”, anirà a càrrec d’estudiants d’Educació Infantil de la URV, i cal fer inscripció prèvia per assistir-hi.

El dimarts dia 18, a les 18.00 hores hi haurà una altra Hora del Conte, però en aquest cas destinada a nens i nenes entre 6 mesos i 2 anys. Es tracta d’“El cuquet de llana”, anirà a càrrec de Glòria Arrufat, i per assistir-hi cal inscriure’s prèviament a partir del dilluns 3 de juny. Tant aquesta sessió com l’anterior compten amb el suport de la Fundació Privada Mútua Catalana.

Per als adults

Pel que fa a les activitats destinades al públic adult la primera tindrà lloc el dijous dia 6 a les 19.00 hores, i correspon a la darrera sessió del cicle “Llibres que curen. Enraonar amb els clàssics”, que s’ha vingut desenvolupant des del mes de març. A càrrec de Joan Bosquet, la sessió estarà dedicada al filòsof Epicur.

Uns dies després, dimarts dia 11 a les 19.30h., la Biblioteca acollirà una activitat musical, consistent en una audició de conjunt instrumental a càrrec dels alumnes de l’Escola Músics del Vendrell.

I dijous dia 20, a les 19.30h., el Club de Lectura de la Biblioteca tancarà el segon semestre del curs amb la visita del periodista i escriptor Antoni Bassas, qui comentarà amb els membres del club la seva obra “Bon dia, són les vuit!”.

El programa d’activitats es completa amb l’exposició “¿Y ahora qué leo? Videorecomendaciones de Booktubers del Vendrell”, a càrrec dels alumnes de GES de l’Escola d’adults del Vendrell. La mostra es podrà veure al vestíbul de la Biblioteca del 4 al 20 de juny.



©2019 Ajuntament del Vendrell