05 14 Cartell Festa Bicicleta web2L’Aula de Ceràmica del Vendrell organitza uns casals d’estiu adreçats a infants de 5 a 11 anys que es podran enfangar i deixar anar la imaginació, a través d’uns contes, amb l’objectiu de crear obres d’art.

Les setmanes i els contes respectius són:

-del 25 al 28 de juny, Els quatre porquets
-de l’1 al 5 de juliol, La rateta que llegia a l’escaleta
-del 8 al 12 de juliol, La caputxeta forçuda

Cada jornada, amb horari de 9 h a 13:30 h, es dividirà en quatre blocs: lectura del conte, el taller de ceràmica, temps per esmorzar i jocs d’aigua. Els nens i nenes hauran de portar una motxilla amb una muda sencera, una tovallola, una gorra, protector solar posat de casa, roba còmoda i senzilla, calçat tipus sandàlies d’aigua, esmorzar saludable i aigua.

Les inscripcions s’iniciaran el dilluns 3 de juny i es faran a la Regidoria de Cultura (es alumnes de l’Aula de Ceràmica es podran inscriure a partir del 31 de maig). Cal portar fotocòpia del DNI del responsable i de l’infant, fotocòpia de la targeta sanitària i fotocòpia del número de compte bancari.

El preu de la primera setmana és de 32 euros i de les altres dues és de 39 euros cadascuna. Si es fan dues setmanes el preu és de 70 euros, i 102 euros si se’n fan tres.

Les places són limitades i per ordre de matrícula.



©2019 Ajuntament del Vendrell