05 10 Sales estudi wLa Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell torna a oferir el servei de sales d’estudi durant els caps de setmana de maig i juny, coincidint amb el període d’exàmens. Des que es va posar en marxa per primera vegada ara fa dos anys, l’experiència ha estat tot un èxit de recepció i assistència, en tant que ha servit per donar resposta a les necessitats de molts estudiants de disposar d’un espai adequat per a preparar les seves avaluacions.

Els matins de dissabte l’horari i servei seran els habituals de la resta de l’any (de 9 a 14h.). L’ampliació es farà els diumenges al matí (de 10 a 14h.) i dissabtes i diumenges a la tarda (de 16 a 21h.). Durant aquest període s’hi habilitaran dues sales com a espai específicament per a l’estudi: el nivell 2 (Sala General) i el Nivell 3 (Sala d’Audiovisuals, Diaris i Revistes).

Els estudiants podran connectar-se a la xarxa Wi-Fi, i els usuaris que ho desitgin també podran consultar els diaris del dia. Durant aquests dies no es podrà fer ús del servei de préstec, i restaran tancades la resta de sales de la biblioteca.

També es podrà fer ús de la Sala per a Grups, però caldrà reservar-la durant l’horari normal d’obertura de la Biblioteca.

Les dates en què es podrà fer ús d’aquest servei són:

- Maig: 11-12, 18-19 i 25-26

- Juny: 1-2, 8-9 i 15-16



©2019 Ajuntament del Vendrell