05 06 Cor Teies i Cor ItziwEl proper espectacle de l'Auditori Pau Casals té la música coral com a protagonista absoluta, i 100% protagonitzada per dones, fet que dóna nom al concert. El Cor de Teies i el Cor Itzi s’uneixen per presentar un recull de cançons d’estils ben diversos que parlen de dones o que han estat compostes per autores reconegudes: un pas per l’amor, el desamor, l’amistat, la lluita, la tendresa, la vida..., amb una posada en escena dinàmica, embolcallada de sensibilitat, emoció i feminitat.

El Cor de Teies -nascut a Santpedor el 2016, i dirigit per Marc Reguant-, el formen 30 dones de la població i altres municipis del Bages que van anar coincidint de manera casual. Carregades d’il·lusió, van iniciar aquest projecte, unint les seves veus pel simple goig i plaer de cantar.

El Cor Itzi -creat el 2014 a Llorenç del Penedès, i dirigit per Roser Esteban-, el formen una vintena de noies de poblacions del Baix Penedès i rodalies. Ecoritzi en grec vol dir “noies joves, vitals, amb empenta”. I això és el que volen ser: un grup de noies espontànies amb ganes de cantar, ballar, passar-ho bé i fer-ho passar bé amb un repertori variat, modern i animat.

Aquest gran cor de 50 dones estarà acompanyat per 6 músics (Mònica Blanque -contrabaix i baix elèctric-, Júlia Garrido -violoncel-, Laura Gual -viola-, Roger Martínez Solé -saxo-, Jaume Sonet -piano- i Timothée Kamba Tobias -bateria-), juntament amb els ballarins Anna Herms i Guillem Cirera, que intervenen en algunes peces.

Aquesta gran formació coral va estrenar el muntatge 'Dones' el passat 1 de maig a la Sala Gran del Teatre Kursaal de Manresa.

Per comprar entrades, cal adreçar-se a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), de 10 a 14h. Es poden comprar també al web www.ticketea.com i al mateix dia de l’espectacle, a partir de les 18h, a l'Auditori Pau Casals.

'DONES' COR DE TEIES I COR ITZI
Dia: Dissabte 11 de maig
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20,30 h
Preu: 10 euros
Preu amb descompte: 7 euros



©2019 Ajuntament del Vendrell