05 06 WastedfEl Temporada ha arribat aquest 2019 amb una novetat, el projecte (Off) Temporada, que inclou 3 propostes teatrals: ‘Rosita’, ‘Khalid. L’heroi cosmològic’ i ‘Wasted’. Espectacles de petit format, on públic i actors compartiran escenari al Teatre Àngel Guimerà, amb un aforament limitat i reduït. Un tipus d’experiència teatral que es realitza a diverses ciutats, amb èxit considerable, i que s’ha volgut apostar per incorporar-ho a la programació cultural del Vendrell.


Les dues primeres propostes han tingut una gran acceptació entre el públic, i aquest divendres arriba la darrera proposta d'aquest semestre, especialment dirigida als joves.

L'argument situa l’Edu, la Carlota i en Dani, en un moment en què es troben a l’arbre d’en Toni. Avui fa deu anys que es va morir. Deu anys sense la quarta peça del trencaclosques que els unia. I entre birres, tabac i porros, sorgeixen els records: Com era en Toni? Què volia ser? Què volia fer? Ja gairebé ni se’n recorden. El temps esborra moltes coses. I ells? Què volien fer ells quan tenien quinze anys? Què volien ser?

 


La peculiaritat d'aquest nou projecte de l’Off Temporada és que té un format íntim, molt directe amb els actors, i per això és molt important la reserva prèvia d'entrades, ja que l'aforament és molt limitat. Per fer-ho, cal adreçar-se a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), o bé trucant al telèfon 977665684, de 10 a 14h.

 

'WASTED'
Dia: Divendres 10 de maig
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20.30 h

 



©2019 Ajuntament del Vendrell