04 29 Barcelona Gipsy BalkanwEl proper espectacle de l'Auditori Pau Casals és un dels més esperats de la programació musical del Temporada d'aquest semestre. Es tracta de l'actuació de la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, que recentment ha anat guanyant un ampli prestigi.

 

Es tracta d'una formació internacional de músics instal·lats a Barcelona que està despertant l’interès del públic de tot Europa, amb les seves reinterpretacions personals de la música dels Balcans, de l’Orient Mitjà i de la Mediterrània.
La BGKO és l'evolució de la Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra, un grup de música klezmer i gitana de l'est d'Europa que durant tres anys es va convertir en un referent de la música ètnica a Barcelona, ciutat que la va veure néixer i on, en molt poc temps, va aconseguir una imparable projecció internacional.

Intèrprets:
Sandra Sangiao, veu
Mattia Schirosa, acordió
Julien Chanal, guitarra
Ivan Kovacevic, contrabaix
Stelios Togias, percussió
Daniel Carbonell, clarinet
Oleksandr Sora, violí

Per comprar entrades, cal adreçar-se a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), de 10 a 14h. Es poden comprar també al web www.ticketea.com i al mateix dia de l’espectacle, a partir de les 18h, a l'Auditori Pau Casals.

BARCELONA GIPSY BALKAN ORCHESTRA
Dia: Dissabte 4 de maig
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20.30 h
Preu: 15 euros
Preu amb descompte: 12 euros

 



©2019 Ajuntament del Vendrell