04 29 Aniversari GuimeràwEl proper diumenge 5 de maig, a les 12 h, al Museu Àngel Guimerà, es podrà gaudir d’un recorregut musical per la vida i obra del poeta i dramaturg, fill predilecte del Vendrell, per commemorar el 174è aniversari del seu naixement. L’activitat porta per nom “Una visita musical per a una vida teatral” i anirà a càrrec del músic David Puertas.

No hi ha dubte a considerar Àngel Guimerà com un dels escriptors catalans del vuit-cents que té un dels nombres més alts de peces musicades. La Santa Espina de Guimerà, musicada per Enric Morera, és una de les peces que es podran escoltar dins del recorregut.

El músic i divulgador musical David Puertas descobrirà un dels dramaturgs més importants del segle XIX, i a través de les diferents peces musicals guiarà un itinerari per les diferents sales del museu on es parlarà també de la seva vida i obra.

La visita, apta per a tots els públics, tindrà una durada d’una hora i serà gratuïta. Per poder assistir-hi cal fer la reserva als telèfons 977 66 10 06 o 977 18 18 19.

Per a més informació: Regidoria de Cultura, tel. 977 66 56 84 i c/e visitesmuseus@elvendrell.net.



©2019 Ajuntament del Vendrell