04 24 Expo Escola ArtUn any més, l’Escola d’Art mostra els treballs confeccionats al llarg del curs pels alumnes de la mateixa Escola i de les escoles Àngels Garriga, Teresina Martorell i Garbí. L’exposició s’inaugurarà el proper divendres 26 d’abril, a les 20h, a la Sala del Portal del Pardo i es podrà visitar fins a l’11 de maig.

Aquests treballs, fets amb il·lusió i esforç, plens d’imaginació i creativitat, reflecteixen el despertar de la curiositat i l’interès per l’art a partir de dibuixos, pintures, collages... Conformen una experiència útil per al desenvolupament i l’educació de la sensibilitat, a través de la manipulació de colors, formes, textures, volums... Els treballs artístics ajuden a potenciar la percepció sensorial, les emocions i els pensaments; despleguen les possibilitats expressives i creatives pròpies dels alumnes i donen com a resultat unes petites obres d’art molt personals i singulars.

L’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa, a càrrec de Dolors Escoté i Joaquim Milà, especialitzada en la tècnica artística del dibuix, la pintura i l’esmalt, és un espai d’aprenentatge continu i progressiu, que vetlla perquè siguin respectades les capacitats i les necessitats de cadascú a través de l'atenció individualitzada.

L’exposició es podrà visitar de dimarts a dissabte de 17 h a 20 h; dissabte i diumenge d’11 h a 14 h. L’1 de maig la sala romandrà tancada.



©2019 Ajuntament del Vendrell