04 23 Big Band Escola MúsicswEl proper dissabte torna la música jazz a l’Auditori Pau Casals. En aquesta ocasió, la Big Band Escola Músics actuarà acompanyada d’una gran veu, la de Carme Canela.

Aquesta big band és una orquestra de jazz formada per una vintena de músics, tots alumnes del centre i d’edats molt variades, composta per quatre trompetes, quatre trombons, cinc saxos, tres clarinets, flauta travessera, bateria, piano, guitarra i baix, sota la direcció de Víctor Verge.

El concert vol ser un homenatge a la música brasilera i a un dels seus compositors més destacats: Antonio C. Jobim. Per arrodonir la proposta, els músics comptaran amb una veu de luxe, una gran especialista del gènere i una de les veus més importants i reconegudes del panorama del jazz actual, la cantant Carme Canela.

Per comprar entrades, cal adreçar-se a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), o bé trucant al telèfon 977665684, de 10 a 14h. Es poden comprar també al web www.ticketea.com i al mateix Auditori Pau Casals.

'BIG BAND ESCOLA MUSICS + CARME CANELA’
La música brasilera i Antonio C. Jobim
Dia: Dissabte 27
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20.30 h
Preu: 10€ (7€ amb descompte)



©2019 Ajuntament del Vendrell