04 23 KhalidwEl Temporada ha arribat aquest 2019 amb una novetat, el projecte (Off) Temporada, que inclou 3 propostes teatrals: ‘Rosita’, ‘Khalid. L’heroi cosmològic’ i ‘Wasted’. Espectacles de petit format, on públic i actors compartiran escenari al Teatre Àngel Guimerà, amb un aforament limitat i reduït. Un tipus d’experiència teatral que es realitza a diverses ciutats, amb èxit considerable, i que s’ha volgut apostar per incorporar-ho a la programació cultural del Vendrell.
La primera cita amb aquest nou projecte, 'Rosita', va ser tot un èxit, i aquesta setmana arriba un espectacle emmarcat en aquest cicle: ‘Khâlid. L’heroi cosmològic’, una història que ens situa a Síria, l’any 2017, una ciutat on ha aparegut la lluna, Khâlid, de 5 anys, una nena que lluita per no perdre la innocència. Khâlid vol dir etern. Khâlid és el nom que li van posar poc abans de néixer, poc abans de saber que seria una nena. Les nenes no poden anar a la lluna, les nenes no poden ser astronautes. Una nau estratosfèrica es disposa a allunyar-se de la terra. És un coet d’última generació capaç de transportar-te en direcció a la lluna, allà on s’acaba el temps i tot és possible; allà on pots volar. L’heroi cosmològic pilota per l’espai, però l’espai no fa soroll, només en fa a les pel·lícules.


La dramaturga i directora Helena Gracia narra, al llarg de l’obra, l’esforç d’una nena siriana per transformar en màgia un món que veu il·lògic.


Aquest muntatge teatral ha estat les dues primeres setmanes d’abril a la Sala Atrium de Barcelona, i el proper divendres es podrà veure al Teatre Àngel Guimerà.


La peculiaritat d'aquest nou projecte és que té un format íntim, molt directe amb els actors, i per això és molt important la reserva prèvia d'entrades, ja que l'aforament és molt limitat. Per fer-ho, cal adreçar-se a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), o bé trucant al telèfon 977665684, de 10 a 14h.

'KHÂLID. L’HEROI COSMOLÒGIC'
Dia: divendres 26 abril
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20.30 h



©2019 Ajuntament del Vendrell