04 16 Sant Jordi a la Biblioteca imatge webLa Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell ha organitzat, un any més, un especial programa d’activitats per a celebrar la Diada de Sant Jordi. Tot i que el dia central és el dimarts 23 d’abril, els usuaris trobaran les tradicionals paradetes de novetats bibliogràfiques al vestíbul de la Biblioteca a partir de dijous 18 d’abril, de 16 h a 20 h, quan els horaris i els serveis seran especials.

 

El mateix dijous, a les 18 h, tindrà lloc una sessió de contes de Sant Jordi sota el títol El drac devorador de pizzes. A càrrec de Xavi Demelo i Marcelo Arnal, està destinada a nens i nenes a partir de 4 anys. Per assistir-hi cal fer inscripció prèvia a la Biblioteca i compta amb el suport de la Fundació Privada Mútua Catalana.

A continuació, a les 19 h, se celebrarà l’espectacle de dansa Ballant Ballàvem, a càrrec de la coreògrafa Laia Santanach i basada en l’obra de Joan Corominas. Es tracta d’una proposta que forma part del projecte Balla’m un llibre i que té com a eix central el de la vinculació entre paraula i moviment.

Dimarts 23, Diada de Sant Jordi, la Biblioteca tindrà serveis i horaris especials: de 10 h a 13 h i de 16 h a 20 h. Els usuaris podran consultar al llarg de tot el dia les paradetes de novetats bibliogràfiques que trobaran al vestíbul. A les 18 h tindrà lloc el 6è Pregó de la Lectura, a càrrec del Ball de Diables del Vendrell, amb motiu del 40è aniversari de la seva recuperació.

Acte seguit, cap a les 18:15 h, es procedirà a la presentació del conte La Rosa de Foc, un conte del Ball de Diables del Vendrell inspirat en la llegenda de Sant Jordi, que anirà a càrrec de Jordi Urpí i Jordi Pellicer, autor i il·lustrador, respectivament.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell