04 12 Marxa lenta4wL'Ajuntament del Vendrell es va sumar a la convocatòria de marxa lenta per la C-31 i C-32 que es va dur a terme el passat divendres per reivindicar millores en la mobilitat del Garraf i el Baix Penedès. Alcaldes del territori, les presidentes dels Consells comarcals del Baix Penedès i el Garraf, així com regidors, empresaris i veïns van donar suport a la protesta de la Xarxa de Mobilitat Penedès-Garraf.

Els vehicles van sortir de Cubelles per la C-31 i posteriorment es van incorporat per la C-32 fins arribar a Sitges. Aquí es van dirigir a Vilanova i la Geltrú per la C-32 on van finalitzar el seu trajecte a la Masia d’en Cabanyes.

La marxa lenta estava organitzada per la plataforma de la Xarxa de Mobilitat Penedès-Garraf, i comptava amb el suport del “Pacte del Penedès Marítim”, del què en forma part també l’Ajuntament del Vendrell. Reclamen millores en la mobilitat de la comarca del Garraf i del Baix Penedès i, concretament, la plataforma rebutja el preu dels peatges de l'autopista C-32.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell