04 09 El Vendrell desaparegutwAquest proper dijous 11 d'abril, a les 19.30h, al Museu Deu tindrà lloc la presentació del llibre "El Vendrell desaparegut", obra de les autores Anna Sabanés i Àngels Santacana i editat dins la col·lecció Catalunya desapareguda de l'Editorial Efadós. En l'acte intervindran Pep Querol, historiador, Elisabet Nogareda, editora i les autores.


Reviure el passat a través de la fotografia. Això és el què ofereix “El Vendrell desaparegut”, un recull fotogràfic de 165 imatges de la ciutat que comprèn un període de cent anys aproximadament. L’objectiu de la selecció és donar a conèixer indrets i costums que han desaparegut pel pas del temps, i descobrir el paisatge urbà en què vivien els nostres avantpassats, des de terra endins fins al mar. Un recorregut en blanc i negre complementat amb peus de fotografia breus que ajuden el lector a contextualitzar i a interpretar un passat ja intangible.

L'Arxiu Comarcal del Baix Penedès ha col·laborat en aquesta edició amb l'aportació de les fotografies que les autores han seleccionat dels fons fotogràfics de l'Arxiu.



©2019 Ajuntament del Vendrell