04 08 VXL2nwVint noves parelles lingüístiques es van conèixer el dijous 4 d'abril a l'Oficina de Català del Vendrell. L'acte va tenir lloc a l'OC del Vendrell i va servir per presentar els participants d'aquesta nova edició. En total, 20 parelles lingüístiques noves formades per un voluntari catalanoparlant disposat a compartir una hora de conversa setmanal amb un aprenent de català durant deu setmanes. Les parelles participants al programa estan formades amb aprenents de països com Romania, Argentina, Equador, Tailàndia, França, Armènia, Mèxic, Marroc i Holanda.

Voluntariat per la llengua, un programa de la Direcció General de Política Lingüística gestionat pel Consorci per a la Normalització Lingüística que posa en contacte persones catalanoparlants i persones que estan aprenent la llengua amb l'objectiu de fer una hora de conversa en català a la setmana i millorar-ne la fluïdesa a través de pràctiques que es desenvolupen d'una manera més informal i distesa.

El Vendrell continua promocionant el programa i sumant nous participants. Si estàs interessat a formar part del Voluntariat per la llengua, et pots inscriure a www.vxl.cat.



©2019 Ajuntament del Vendrell