El Butlletí Oficial de l’Estat del dia 2 d’abril, publica el Reials Decrets 209/2019 i 206/2019 de convocatòria d’eleccions Municipals i al Parlament Europeu, respectivament, del dia 26 de maig de 2019 i, d’acord amb el que disposa l’article 39.2 de la Llei Orgànica del règim electoral general, s’exposa al públic el cens electoral vigent durant els dies del 8 al 15 d’abril, a efectes informatius i de possibles reclamacions.

 

Així mateix i a les mateixes dates, es podrà presentar sol·licitud d’exclusió o inclusió a les còpies del Cens Electoral (art. 39.3 de la Llei Orgànica del règim electoral general) que s’entreguen als  responsables de les candidatures per a realitzar enviaments postals de propaganda electoral. Aquesta opció serà permanent fins sol·licitud en sentit contrari.

L’Ajuntament del Vendrell posa a disposició dels ciutadans un servei informàtic i personalitzat de consulta al Cens Electoral vigent, a les següents oficines municipals i horaris.

* Oficina del SAC de la plaça Vella número 1:
Dilluns i dimecres de 8 h a 14.45 h i de 17 h a 19 h
Dimarts, dijous i divendres de 8 h a 14.45 h
Dissabtes de 10 h a 13.15 h.

* Oficina del SAC de l’avinguda de la Generalitat número 32: de dilluns a
divendres de 8 h a 14.45 h.

* Oficina d’Empadronament Municipal a l'avinguda Catalunya, 1: matins de
dilluns a divendres de 9 h a 14.30 h i les tardes dels dilluns de 17 h a 19 h.

Per fer la consulta, cal presentar original d’algun dels següents documents: DNI, Permís de conduir o Passaport amb fotografia. També es podrà consultar la inclusió al Cens a la pàgina web de l'Ajuntament www.elvendrell.cat i a la de l’INE https://sede.ine.gob.es/.

Les sol·licituds d’inclusió/exclusió es poden tramitar a l’Ajuntament, Consolat, Delegació Provincial de l’Oficina del Cens electoral o per internet, com a tràmit de la seu electrònica de l’INE amb certificat electrònic, a l’adreça https://sede.ine.gob.es/oposicionPartidos.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell