03 19 hospital del vendrell webLa Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, en converses amb l'Ajuntament del Vendrell sobre les futures actuacions que ha de desenvolupar a l'Hospital del Vendrell, ratifica com a accions prioritàries tant la reordenació i ampliació del seu servei d'Urgències com l'augment de les places de pàrquing gratuït a l’exterior del centre sanitari.

 

En aquesta línia, en una reunió mantinguda entre l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, i el regidor de Salut, Ferran Trillas, amb el director general de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, Joan Maria Adserà, es va arribar al compromís de tirar endavant aquests dos projectes a càrrec del gestor sanitari.

Respecte al servei d'Urgències, la direcció de l'Hospital del Vendrell treballa en un projecte de reordenació interna dels serveis per disposar de l'espai necessari per a la instal·lació de 15 nous boxs i l'ampliació de les sales de triatge i d'espera de pacients.

En el cas del pàrquing gratuït, el projecte d'augment del nombre de places implica la disposició i urbanització d'uns terrenys municipals annexos a l'actual pàrquing exterior de l'hospital. Aquesta ampliació permetrà habilitar unes 140 places addicionals.

Pel que fa a l’inici de les actuacions, es treballa amb la previsió de poder iniciar-les al principi de l’any 2020, tot i que encara no disposen d’un calendari d’execució ja que estan en la fase prèvia d'estudi.

Amb aquest comunicat es volen desmentir les informacions sorgides que restaven veracitat a la notícia difosa recentment per l’Ajuntament del Vendrell.

Foto: RTV el Vendrell

 



©2019 Ajuntament del Vendrell