03 27 MIX FOTOS NOTA PRENSA JOVES AMB IDEES webEl regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha presentat la 12a edició del Concurs Joves amb idees, coincidint amb la visita que els alumnes de quatre instituts del Vendrell han fet durant aquests dies a L’Eina Espai Empresarial.

 

 

El Concurs Joves amb idees és un projecte de l’Ajuntament del Vendrell, a través del qual L’EINA Espai Empresarial organitza els seminaris i tallers de generació d'idees i creació d'empreses per fomentar l’esperit emprenedor entre els joves i motivar-los perquè generin idees empresarials i valorin l’autoocupació com a possible sortida professional.

El repte d’enguany gira al voltant d’idees innovadores que millorin la qualitat de vida de la gent gran. L’objectiu, per tant, resideix en detectar oportunitats i formular un repte que sigui operatiu i amb potencial per rebre idees d’alt valor afegit.

Per al desenvolupament del programa, es compta amb la col·laboració dels centres d’educació secundària del municipi que ofereixen estudis de batxillerat i de cicles formatius: l’INS Andreu Nin, l’INS Baix Penedès, l’INS Mediterrània i el Col·legi Sagrat Cor, i amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”.

El Concurs Joves amb idees se celebrarà el 9 de maig, a l'Escola Municipal de Música Pau Casals.

 

 

 ©2019 Ajuntament del Vendrell