03 21 Xerrada bullyingLa comissió de famílies del Pla Educatiu d'Entorn amb la col·laboració de l'ORC dels Mossos d'Esquadra del Baix Penedès i Aroa Mateo del Centre Intelment han organitzat una xerrada amb el títol "Quin pla d'acció hem de seguir si tenim la sospita que el nostre fill/a pateix bullying o ciberbullying" que tindrà lloc el dimecres 27 de març, a les 19 h, al Centre cívic l'Estació. En la sessió es donaran pautes a les famílies sobre què fer davant la sospita o la seguretat que el fill/a està vivint un cas d'assetjament o ciberassetjament. Com podem detectar els problemes i, sobretot, com hem d'intervenir legalment, psicològicament, etc.

L'Escola de Mares i Pares "L'ofici de ser pares" és un programa que forma part del Pla Educatiu d'Entorn, un projecte de col·laboració entre l'Ajuntament del Vendrell i la Generalitat de Catalunya que té per objectiu assolir l'èxit escolar, social, personal i laboral de tots els infants i joves del municipi.

El programa continuarà fins a finals del mes de maig. Les sessions són gratuïtes i obertes a tothom (famílies, educadors, etc.) i no cal inscripció prèvia.



©2019 Ajuntament del Vendrell