12 RositawEl Temporada ha arribat aquest 2019 amb una novetat, el projecte (Off) Temporada, que inclou 3 propostes teatrals: ‘Rosita’, ‘Khalid. L’heroi cosmològic’ i ‘Wasted’. Espectacles de petit format, on públic i actors compartiran escenari al Teatre Àngel Guimerà, amb un aforament limitat i reduït. Un tipus d’experiència teatral que es realitza a diverses ciutats, amb èxit considerable, i que s’ha volgut apostar per incorporar-lo a la programació cultural del Vendrell.

La primera cita amb aquest nou projecte, 'Rosita', ha esgotat ja totes les entrades (divendres 22 març), i per poder donar resposta a la gran demanda, s'ha programat una nova sessió, el dia anterior a la data programada, dijous 21, a les 20.30h.

La companyia Proscenio Teatro interpretarà 'Doña Rosita la soltera o el Lenguaje de las flores', de Federico García Lorca. Una obra inspirada en les vivències de la seva cosina Clotilde García Picossi, que va mantenir una relació amorosa amb el seu cosí germà Màximo Delgado García.

Després de viatjar a la província argentina de Tucumán, aquest jove va contreure matrimoni amb una altra dona. Malgrat les circumstàncies, Lorca va deixar clar, almenys en la seva versió de la història, que el noi mai va deixar d'enviar correspondència a Clotilde per fer-li saber el seu desig de tornar i casar-se amb ella.
La peculiaritat d'aquest nou projecte és que té un format íntim, molt directe amb els actors, i per això és molt important la reserva prèvia d'entrades, ja que l'aforament és molt limitat. Per fer-ho, cal adreçar-se a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), o bé trucant al telèfon 977665684, de 10 a 14h.


'ROSITA'
Dia: Dijous 21 (entrades disponibles) i divendres 22 de març (entrades esgotades)
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20.30 h
Durada aproximada: 60’



©2019 Ajuntament del Vendrell