03 15 Donació avarqueswA l’assaig del proper 22 de març, els Nens del Vendrell posaran a la venda una quarantena de parells d’avarques a un preu simbòlic de 10 euros, que es destinaran al projecte Fem Pinya

L’empresa barcelonina de fabricació artesanal de calçat Les Chausseurs ha fet una donació de gairebé 150 parells d’avarques menorquines als Serveis Socials de l’Ajuntament del Vendrell i a la colla castellera dels Nens del Vendrell. Aquest estudi de disseny barceloní està vinculat al Vendrell ja que un dels seus membres forma part de la colla castellera. Actualment, l’empresa s’està expandint internacionalment i s’ha traslladat al Canadà.

 

La donació de les avarques s’ha repartit en tres projectes solidaris. D’una banda, des de la Regidoria de Serveis Socials s’ha donat la meitat de les avarques menorquines a Càritas del Vendrell, i l’altra meitat, a l’Associació Baix Penedès amb el Sàhara, que les enviaran als campaments sahrauís en una tramesa que es farà aquest proper mes d’abril.

La Regidoria de Serveis Socials, en agraïment a aquesta donació, ha lliurat a l’estudi Les Chausseurs el distintiu de “comerç solidari en projectes socials”, que l’Ajuntament lliura a les entitats i empreses que col”laboren activament en projectes solidaris.

D’altra banda, el tercer projecte solidari que es veurà beneficiat pel gest altruista d’aquesta companyia és el projecte Fem Pinya, que té com a objectiu recollir fons per a complementar les beques de menjadors escolars. I és que Les Chausseurs han donat també una quarantena de parells d’avarques menorquines a la colla dels Nens del Vendrell. Aquests les posaran a la venda durant l’assaig del proper divendres 22 de març (21.45h), a un preu simbòlic de 10 euros. Tots els diners que es recullin es destinaran al projecte Fem Pinya.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell