03 12 Dia Mundial PoesiawDes del 1999, cada 21 de març se celebra el “Dia Mundial de la Poesia”, commemoració impulsada per la Unesco amb l’objectiu de reivindicar el fet poètic. Com cada anys, la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell s’afegeix a aquesta efemèride organitzant diferents actes, per a adults i infants, al llarg del mes de març.

Per als adults

El dijous 21 de març (Dia Mundial de la Poesia), a les 19h., tindrà lloc a la Sala Polivalent de la Biblioteca el tradicional recital poètic en diversos idiomes a càrrec dels alumnes de l’Oficina de Català del Vendrell del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb acompanyament musical de David Albalat. El poema que es llegirà és “Música de l’ànima, teixida amb paraules”, de Rosa Fabregat.

Per als infants

Les activitats per als infants es desenvoluparan entre el 12 i el 26 de març, període durant el qual se celebrarà la “Quinzena de la poesia” a la Sala Infantil. Es tracta d’una proposta que té com a objectiu el de fer passar una bona estona entre jocs poètics, i que inclourà una exposició de poesia per a nadons.

I el dijous 21 de març, a les 17.30h., tindrà lloc un espectacle per a infants a partir de 4 anys acompanyats d’un adult sota el títol “Cuinant poesia”. Anirà a càrrec de Moi Aznar, i per assistir-hi cal fer inscripció prèvia a partir del dia 1 de març a la mateixa biblioteca o trucant per telèfon.



©2019 Ajuntament del Vendrell