03 11 campions cruyff court elvendrell 2019 webEl passat dissabte 9 de març, en un camp de futbol Cruyff Court de Mas d'en Gual totalment renovat, va tenir lloc la 8a Edició del Torneig de Futbol Escolar Cruyff Court Campions El Vendrell.

El campió masculí va ser l’equip de l’escola Pla de Mar després de guanyar la final que va jugar amb l’escola Marta Mata. En femení, l’escola Marta Mata també va arribar a la final, però l’equip guanyador va ser el de l’escola Àngel Guimerà.

Els dos equips guanyadors jugaran una fase preliminar que tindrà lloc a Reus al mes de maig, en què també hi participaran els guanyadors de la ciutat que l’acollirà, de Vilanova, de Mollerussa i de Sant Guim. Els guanyadors d’aquesta jornada a la capital del Baix Camp aniran a la fase final que, com cada any, es farà a Igualada, al mes de juny.

D’altra banda, els premis Respecte van recaure a l’equip masculí de l’escola Marta Mata i a l’equip femení del Col·legi Sagrat Cor.