03 05 rua carnaval 2019 webEl passat dijous 28 de febrer, a la tarda, el Vendrell va començar un “Carnaval de pel·lícula” amb una xocolatada i un espectacle infantil amb el grup Xiula. La plaça Vella es va omplir de famílies que s’ho volien passar molt bé amb l’arribada el Rei Carnestoltes, que va venir acompanyat per la seva germana. Els dos personatges van fer un discurs d’allò més divertit amb dues cançons de la pel·lícula Mary Poppins incloses. 

 

I I el divendres 1 de març, al vespre, va tenir lloc la Rua de Carnaval que va comptar amb més de 5.100 participants repartits en 44 carrosses (10 del Vendrell, 20 de la resta del Baix Penedès, 13 de l’Alt Penedès i una del Tarragonès) i 6 comparses (2 del Vendrell i 4 de l’Alt Penedès).

 

A la carretera de Sant Vicenç va aparèixer el Rei Carnestoltes, acompanyat per un seguit de personatges, i va fer un discurs per obrir la Rua de Carnaval que enguany, com a novetat, ho va fer dalt de la carrossa.

Els premis van ser els següents:

Carrosses locals
1r premi, de 300 euros, al grup "Bajo el mar de Sambatek"
2n premi, de 150 euros, al grup "Karallots Wonka"

Carrosses visitants
1r premi, de 300 euros, al grup "Constel·lacions de Clariana"
2n premi, de 150 euros, al grup "Monstres de Moja"

A la millor coreografia, de 150 euros, al grup "Monstres de Moja"

A la millor disfressa,
de 150 euros, al grup "Monstres de Moja"

Es valora de forma positiva que s’hagués fet una primera concentració al c/ Abadessa Emma, ja que va fer que el trànsit fos més àgil i va evitar conflictes en entrades i sortides a les escoles. A la vegada, per als propis participants també va ser més còmode.

Des de la Regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament del Vendrell es vol agrair la paciència de veïns i establiments que s’hagin vist afectats pels talls de trànsit i el soroll durant el recorregut de la Rua. Entre tots hem fet al Vendrell un “Carnaval de pel·lícula”.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell