Cartell cursawEl grup de dones Al-Manar organitza una cursa solidària al Vendrell amb el lema “3 km.solidaris. Corre per tu, corre per totes! que se suma als actes del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Diumenge 10 de març, a les 10 del matí, el Vendrell viurà un esdeveniment solidari obert a la participació de tothom.

Una cursa de 3 quilòmetres que recorrerà molts carrers de la nostra població per donar a conèixer i sensibilitzar sobre la importància de seguir treballant per donar veu, atenció i suport a les dones que ho necessiten.

La iniciativa es promou des del Grup de Dones Al-Manar amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració de la Taula Comunitària, plataforma d’entitats que treballa per a la cohesió social i on hi participen les següents entitats que també col·laboraran en aquest esdeveniment: Càritas, Grup de Dones del Vendrell, Associació Joves de Catalunya i Esports, Actua. En aquesta ocasió també donen suport a l’acte les següents empreses: Marinada -centre de dia per la gent gran-, agència d’Assegurances Vicente i Filirun.

La cursa té coma punt de partida i d’arribada la Rambla del Vendrell, on a partir de les 9h es faran les inscripcions. La contribució per participar a la cursa serà de 3 euros que aniran destinats al Grup de Dones Al-Manar perquè pugui seguir realitzant tasques de suport i atenció a les dones. Les primeres persones que s’inscriguin rebran com a obsequi una samarreta com a record de la seva participació a la cursa.

 

Per més informació us podeu adreçar a:

almanar-elvendrell@hotmail.com o bé als tfs. 632 67 06 82 i 622 19 96 95

 

 

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell