09 Conservatori VilasecawEl proper dissabte 9 de març l'Auditori Pau Casals continuarà la seva programació emmarcada dins el cicle de Joves Intèrprets, que segueix la línia de donar oportunitat a alumnes de centres formatius a oferir un concert en una sala d'aquestes característiques.

El Conservatori de Música de Vila-seca presentarà en aquest concert una primera part dedicada als solistes, grups de cambra i conjunt de violoncels David Popper, i una segona part amb l'Orquestra Händel, juntament amb el guanyador del concurs intern "El solista i l'orquestra", que aquest any es dedica al violí. Interpretaran el Concert per a violí en la menor de Bach i obres dels autors Grieg i Wagner.

El Conservatori de Música de Vila-seca, amb més de 40 anys de trajectòria, té una forta i consolidada tradició en l'ensenyament musical, tant individual com col·lectiu, a les comarques tarragonines.

L'ensenyament individual es reflecteix en el gran nombre d'alumnes que després d'acabar el grau professional segueixen els seus estudis superiors de música per anar cap a la professionalització.
L'altre gran eix és l'ensenyament col·lectiu, concretat en la música de cambra i les nombroses formacions instrumentals i vocals que integren el seu currículum educatiu.

Les entrades pel concert a l'Auditori Pau Casals es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix Auditori Pau Casals.

CONSERVATORI DE MÚSICA DE VILA-SECA
Dia: Dissabte 9 de març
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20.30 h
Entrada: 6 €
Entrada amb descompte: 4 €

 



©2019 Ajuntament del Vendrell