12 20 rp plans ocupacio webEl passat 26 de febrer, el regidor d'Ocupació Kenneth Martínez va presentar en roda de premsa el detall de les subvencions atorgades pel Servei d'Ocupació de Catalunya per al desenvolupament dels diferents programes de l'EINA Servei d'Ocupació iniciats a la fi de l'any passat i que es portaran a la pràctica al llarg de l'any 2019.

L'import total de les subvencions ascendeix a 1.444.197 € repartits en diferents programes formatius i ocupacionals dirigits a col·lectius integrats majoritàriament per persones desocupades. Els beneficiaris d'aquests programes seran un total de 551 persones entre els quals cal destacar els plans d'ocupació, que donaran treball a 45 persones pertanyents a col·lectius d'especial vulnerabilitat. Aquests plans d'ocupació tindran una durada d'entre 6 i 12 mesos, depenent del programa i de la població a què van dirigits.

En el total de beneficiaris d'aquestes subvencions s'inclouen també les 25 persones de l'equip tècnic, responsables de dirigir i coordinar els programes atorgats.

pdf Detall subvencions

 



©2019 Ajuntament del Vendrell