02 15 visita delegada signatura llibre webAquest divendres al migdia, la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha fet una visita institucional a l’Ajuntament del Vendrell. La delegada ha estat acompanyada pel subdelegat del Govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté. Ambdós han mantingut una breu reunió amb l’alcalde, Martí Carnicer, per abordar temes d’interès municipal i territorial, com ara la N-340, la regressió de la línia de costa o la preservació del barri ferroviari de Sant Vicenç de Calders.

Tot seguit, la delegada ha saludat els membres de la Corporació i ha signat el Llibre d’Honor de l’Ajuntament, tot destacant la seva voluntat de treball conjunt i col•laboració entre administracions. De la seva banda, l’alcalde ha obsequiat la delegada amb dos llibres: “Vil·la Casals”, el catàleg del Museu Pau Casals, que recull documentació i fotografies que estan exposats al museu i “Reflexions de Pau Casals”, la reimpressió del primer llibre de Pau Casals.

Finalment, la delegada ha visitat el barri ferroviari de Sant Vicenç de Calders, acompanyada pel subdelegat i diversos regidors del consistori vendrellenc. Allí han mantingut una trobada amb veïns i membres de l’Associació per la preservació de la Colònia ferroviària de Sant Vicenç de Calders. En concret, la historiadora Adriana Rivas ha fet una visitada guiada pels espais més emblemàtics del barri. De la seva banda, la delegada ha expressat el seu compromís de mirar d’accelerar les converses i negociacions que ja mantenen l’Ajuntament i l’Associació amb ADIF per trobar una solució a la conservació i rehabilitació del barri ferroviari.



©2019 Ajuntament del Vendrell