Cartell DiputacióLa Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament del Vendrell una subvenció per valor de 208.162€ emmarcada en la convocatòria del Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2018 per a dues actuacions presentades pel consistori vendrellenc.

D’una banda, una d’elles, de 101.984 €, ha estat per a despesa corrent de l’exercici i destinada a dos conceptes diferents: un, el subministrament d’energia elèctrica (tant de consum elèctric d’edificis de titularitat municipal com de consum elèctric d’enllumenat de via pública) i l’altra, la reparació, manteniment i conservació d’edificis i equipaments públics.

D’altra banda, la Diputació de Tarragona ha concedit una subvenció de 106.177 € per al projecte d’implementació de l’Administració electrònica a l’Ajuntament del Vendrell, que encara està pendent de licitar. I és que en aquest cas, a diferència de l’actuació anterior que s’havia de realitzar abans de finalitzar el 2018, el període d’execució de l’acció subvencionada és fins el 31 de desembre del 2021. L’actuació contempla l’adquisició i implementació de noves llicències informàtiques per adaptar el sistema d’informació corporatiu als requeriments de la nova administració electrònica.



©2019 Ajuntament del Vendrell