02 08 Cartell El petit museu. Cantam un quadrewEl Museu Deu presenta aquest any 2019 una nova activitat adreçada als nens i a les famílies. “El petit museu” és un programa d’experiències artístiques per tal de conèixer el nostre patrimoni a través de l’art, la música, la literatura, el cinema i la cultura digital.

Mitjançant experiències creatives, el Museu Deu proposa convertir les famílies en les veritables protagonistes. L’objectiu és potenciar la seva curiositat i per això, es farà servir la creativitat i la imaginació, per descobrir el relat d’una imatge o per simplement sentir sensacions i emocions vers l’obra d’art.

En aquesta nova proposta el públic familiar podrà descobrir, explorar, desenvolupar, crear, experimentar...riure i jugar. Cançons que surten dels quadres, pintures que omplen papers, titelles que poden ballar, gats que deixen petjades, brúixoles que no paren de girar, músiques de l’orient, col·leccionistes d’imatges...tot això i molt més és “El petit museu”, un espai de relació entre adults i infants.

La primera activitat programada és l’activitat familiar EL PETIT MUSEU: Canta’m un quadre! on els més petits de la casa (nens i nenes de 2 i 3 anys) descobriran els quadres del museu a través de la música i les titelles. L’activitat tindrà lloc el proper dissabte 16 de febrer a les 17.30h i durarà 1 hora. El preu és de 2.25 euros per l’adult i l’infant té l’entrada gratuïta. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al tel. 977 666308 o al c/e museudeu@elvendrell.net.



©2019 Ajuntament del Vendrell