02 12 SonallwEls petits de la casa també tenen cabuda a la programació del Temporada,: serà aquest diumenge 17 de febrer a l'Auditori del Tívoli. “Sonall, música per a nadons” és un projecte musical i pedagògic de les músiques i especialistes en educació musical Gemma Rafecas i Marta Casals, que presenten el seu primer espectacle, La nostra amiga Girafa, juntament amb el seu primer treball discogràfic, “Sonall, música per a nadons” (2018).

Amb una varietat de gèneres musicals que van del reggae al pop passant pel folk i altres pinzellades estilístiques, l’obra explica la història de la protagonista, la Girafa, que farà viatjar els infants a través de l’imaginari dels animals amb diferents cançons que els ajudaran a descobrir un món ple d’emocions. Tot plegat, una proposta musical que segur que enganxarà tota la família!

Les entrades pel concert es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix Auditori del Tívoli, abans del concert.

SONALL, MÚSICA PER A NADONS

Dia: Diumenge, 17 de febrer
Lloc: Auditori del Tívoli
Hora: 2 sessions: 17h i 18.30h
Entrada: 6 €
Entrada amb descompte: 4 € (gratuït per als menors de 3 anys)



©2019 Ajuntament del Vendrell