02 12 Camille ClaudelwLa Sala Portal del Pardo acollirà el proper 15 de febrer, a les 20h, la inauguració de l’exposició “Dones artistes oblidades per la història”, d’Isabel Jover, que es podrà visitar fins al 17 de març de 2019.

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, la seva ciutat natal, Isabel Jover amplia els estudis a Londres, Amsterdam i Brussel·les, on s’estableix durant sis anys, i obté diversos premis i distincions, com ara el Diploma i la Medalla del Consell Europeu d’Art i Estètica. Més tard es trasllada a Taipei, on durant un any i mig practica tècniques de pintura xinesa i pintura zen.

Ha participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives arreu del món, i en diverses biennals i simposis internacionals d’ art contemporani.

Actualment, ha fet una sèrie de retrats de dones artistes de diferents èpoques i països, totes relacionades amb les arts plàstiques, la música o l’escriptura, injustament oblidades pels historiadors del seu temps malgrat la qualitat de la seva obra i malgrat haver gaudit, en molts casos, del reconeixement dels seus contemporanis.

Les obres de l’exposició “Dones artistes oblidades per la història” són de pintura acrílica i oli sobre fusta. Les artistes escollides representen un part aleatòria de tantes i tantes altres dones artistes.

Està previst que el dissabte 9 de març, a les 12 h, l'artista Isabel Jover ofereixi una visita comentada a l’exposició. Aquesta activitat s'emmarca en les activitats que s'organitzen amb motiu del Dia de la Dona.

L’exposició de la Sala Portal del Pardo romandrà oberta fins al 17 de març de 2019 i es podrà visitar en el següent horari: de dimarts a dissabte de 17 h a 20 h i dissabte, diumenge i festius, d’11 h a 14 h.

Per a més informació: Regidoria de Cultura, tel. 977 66 56 84 i c/e cultura@elvendrell.net.



©2019 Ajuntament del Vendrell