02 07 escola teresina martorell 02 webEl Departament d’Educació de la Generalitat ha decidit transformar l’escola Teresina Martorell en un Institut Escola per al curs vinent.

 

Aquest nou centre educatiu amplia i millora l’oferta educativa del Vendrell amb un model pedagògic molt atractiu per a moltes famílies, amb una continuïtat dels alumnes dels 3 fins als 16 anys. A més, té previst aprovar un projecte educatiu innovador en les metodologies d’ensenyament i aprenentatge. Igualment, l’Institut Escola comptarà amb el suport de l’Institut Andreu Nin per als estudis de l’ESO i, per les tardes, acollirà estudis de Formació Professional.

 

Amb el nou centre, també s’afronta de cara el problema pendent al municipi de desequilibris en l’escolarització a primària. En conseqüència, pot haver-hi alguna modificació en la sectorització i adscripcions, que s’haurà de tractar en el Consell Escolar Municipal.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament del Vendrell, Kenneth Martínez, comenta: “Finalment, després d’anys treballant amb la Generalitat una solució, engeguem un projecte potent que millorarà l’oferta educativa, l’equitat i la igualtat d’oportunitats per a tots els nostres fills i filles”.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell