02 05 pista cruyff millora 01 webEl proper dissabte 9 de març, en un camp de futbol Cruyff Court de Mas d'en Gual totalment renovat, tindrà lloc la 8a Edició del Torneig de Futbol Escolar Cruyff Court Campions El Vendrell.

 

Els equips guanyadors del Vendrell, femení i masculí, es classificaran per jugar les semifinals que se celebraran a Reus al mes de maig, en què també hi participaran els guanyadors de la ciutat que les acollirà, de Vilanova, de Mollerussa i de Sant Guim. Els guanyadors de les semifinals aniran a la fase final que, com cada any, es farà a Igualada, al mes de juny.

 


Remodelació del camp de futbol Cruyff Court del Vendrell

El passat mes de desembre, l'Ajuntament del Vendrell va arribar a un acord amb la Fundació Cruyff per fer una remodelació de la pista Cruyff Court ubicada a Mas d'en Gual.

Concretament, es farà una substitució de la gespa artificial i una rehabilitació de la tanca perimetral. Ja s’ha procedit a la retirada de la gespa artificial que hi havia i està previst que l’actuació finalitzi aquest mes de febrer, per tenir-ho tot a punt per acollir el Torneig Cruyff Court del dissabte 9 de març.

El cost de la remodelació és de 46.454,42 euros i va a càrrec de la Fundació Cruyff.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell