02 05 Camera MusicaewLa música continuarà sent la protagonista de la programació del Temporada aquest proper divendres 8 de febrer, a l'Auditori Pau Casals, amb l’Orquestra Simfònica Camera Musicae.

La batuta mestra de Salvador Mas endinsarà els espectadors en tres compositors essencials per comprendre el romanticisme musical: Schubert, Strauss i Brahms.

La 'Inacabada' és una de les simfonies més interpretades pel misteri que suposa no saber amb certesa per què Schubert no la va acabar, i perquè agrupa totes les característiques de l’època de forma sublim: dramatisme, esperança, il·lusió, tristesa...

Amb 'Die Libelle' es fa perfectament palesa la destresa en l’orquestració de Josef Strauss: és una polka-masurca que parla del vol de la libèl·lula pels jardins vienesos.

La 'Simfonia núm. 2' de Brahms es considera que es podria denominar ‘simfonia pastoral’, ja la música dibuixa ambients campestres i una certa nostàlgia de la vida en comunió amb la natura.

Salvador Mas ha estat director titular de l’Orquestra Filharmònica del Würtemberg (Alemanya), de l’Orquestra Simfònica del Limburg de Maastricht (Països Baixos), de l’Orquestra Simfònica i del Cor del Musikverein de Düsseldorf (Alemanya), de l’Orquestra de Cambra d’Israel i de l’Orquestra Ciutat de Granada.

Les entrades pel concert a l'Auditori Pau Casals es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix Auditori Pau Casals.

Intèrprets:
Salvador Mas, director
Orquestra Simfònica Camera Musicae

Repertori:
Simfonia núm. 8 ‘Inacabada’, D 759, F. Schubert
Die Libelle, op. 204, J. Strauss
Simfonia núm. 2, op. 73, J. Brahms

SALVADOR MAS & OCM
Dia: Divendres 8 de febrer
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20.30 h
Entrada: 17 €
Entrada amb descompte: 13 €

 



©2019 Ajuntament del Vendrell