01 21 Xerrada Toni PuigwAprofitant la bona acollida del cicle de trobades “Escenaris de futur” i amb l’objectiu d’apropar al públic del Vendrell i la comarca informació relacionada amb temes d’actualitat vinculats al món de l’economia, la sociologia, la comunicació, noves tecnologies, el passat dijous el Museu Deu acollia novament una xerrada centrada en la transformació de les ciutats.

Amb l’eix vertebrador “Ciutats, espais en transformació”, el regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, donava pas a la intervenció del professor Toni Puig, que repassava les principals línies d’actuació que ha seguit al llarg de la seva dilatada experiència assessorant els canvis de diferents ciutats espanyoles i de Llatinoamèrica. En aquest sentit, insistia en què les ciutats que han aconseguit destacar amb un element clarament diferenciador han invertit, principalment, en cultura i en ecologia i que aquesta transformació s’ha aconseguit a llarg termini.

En Toni Puig és president de l’associació Civitascultura i professor de marques públiques a ESADE. Ha treballat durant 35 anys a l’Ajuntament de Barcelona. Imparteix seminaris per a la reinvenció de ciutats a Llatinoamèrica. Actualment, gestiona el Monestir de Sant Llorenç, al Berguedà. Podeu llegir gratuïtament els seus textos a www.tonipuig.com.

En els propers mesos continuarem amb la presència al Vendrell de protagonistes rellevants relacionats amb els temes d’interès de L’Eina, amb noms propis que analitzen i treballen en matèries condicionants dels vertiginosos canvis que estan tenint lloc en el món i que ens afecten de manera directa.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell