01 11 escenaris futur toni puig webPer l'interès generat per aquestes trobades i com a part de l'estratègia de l'EINA per apropar al públic del Vendrell i comarca informació relacionada amb temes d'actualitat vinculats al món de l'economia, la sociologia, la comunicació, les noves tecnologies i la cultura, s'àmplia el cicle de trobades ESCENARIS DE FUTUR iniciat al 2018 amb motiu del XXè aniversari de l'EINA.

 

En els propers mesos continuarem amb la presència al Vendrell de protagonistes rellevants relacionats amb els temes exposats, noms propis que han analitzat i treballat en unes matèries condicionants dels vertiginosos canvis que estan tenint lloc en el món i que ens afecten de manera directa.

 

La propera trobada tindrà lloc el dijous 17 de gener, al Museu Deu del Vendrell, i el protagonista serà el professor Toni Puig, president de l'associació Civitascultura i professor de marques públiques a ESADE. Ha treballat durant 35 anys a l'Ajuntament de Barcelona. Imparteix seminaris per a la reinvenció de ciutats a Llatinoamèrica. Actualment, Toni Puig gestiona el Monestir de Sant Llorenç, al Berguedà. Podeu llegir gratuïtament els seus textos a www.tonipuig.com

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell